Směs 40% Arabic a 60% Robusty s příjemně jemnou chuti. Káva je velmi vhodná pro přípravu mléčných specialit jako je cappuccino nebo Latte Macchiato.
Kvalitní směs 100 % kávových zrn Arabika, kterou odborníci vybírají přímo v místech jejich původu. Výsledkem je dokonalá kombinace sladkosti a příjemné nakyslosti.
Směs Gran Aroma představuje skvěle vyvážené aroma nejlepších středoamerických káv Arabica a orientální Robusty v poměru 70:30. Výběrová zrna Arabica pochází z oblasti Střední Ameriky, orientální odrůdy Robusta pochází z Afriky.
Espresso Bar Vivace nahradila legendární směs kávy Pellini Classico. Nová směs je tmavě pražená káva v poměru 80:20 ve prospěch druhu Arabica a zaručuje silné tělo s vyváženou hořkosladkou chutí bez náznaku kyselosti.
Tato směs se skládá výhradně z kávových zrn robusta. Tyto kávové boby, pocházející z oblastí Afriky a jižní Asie, se vyznačují silnou a výraznou chutí, která vás povzbudí a dodá energii!
Výběrová směs Vergnano Espresso obsahuje 90% kávy odrůdy Arabica a 10% Robusta. Balení zrnkové kávy Vergnano si vybírají nároční klienti, kteří od kávy očekávají zaručenou kvalitu a čerstvost.
Antica Bottega svým složením 90% zrn Arabica a 10% zrn Robusta dává tušit nízký obsah kofeinu a vysokou intenzitu chuti. Pomalé pražení směsi Antica Bottega zaručuje sladkou chuť, jemnou kyselost, místy kořeněnou ovocnými tóny.
Qualita Rossa je aktuálně nejprodávanější směs turínské pražírny Lavazza. Nejvýraznějším rysem této směsi je rovnováha mezi všemi komponenty chutí a pocitů, které milovník espressa a italské kávy očekává.
Středně až silně pražená směs 65 % arabiky a 35 % robusty značky Kimbo vyrobená speciálně pro přístroje DeLonghi. Vychutnáte si ji ale i při přípravě v kávovarech ostatních značek.
50 % Arabica – 50 % Robusta, intenzivní s kořeněnými tóny tabáku a kakaa
Výrazná káva s tóny hořké čokolády a oříšků, stupeň intenzity 5/5. Stejně jako další kávy Tchibo se i Barista Espresso míchá ze zrn 100% arabiky.
Neobyčejně sladká 100% Arabica oslní všechny opravdové znalce kávy. Pravé italské espresso láká na intenzivní aromatickou směs, která je tvořena těmi nejkvalitnějšími zrny ze Střední Ameriky a Brazílie.