Sušené ovoce
Jahody sušené, plátky. Vhodné do jogurtu, musli, kaše a nebo jen tak do hrsti.
Maliny sušené, celé. Vhodné do jogurtu, musli, kaše a nebo jen tak do hrsti.
Ananas sušený, kousky. Vhodné do jogurtu, musli, kaše a nebo jen tak do hrsti.
Banánové plátky je proslazené usušené ovoce. Banány jsou jedním z nejoblíbenějších a nejvýživnějších plodů na světě. Banánové chipsy plátky se vyrábějí sušením zralých banánů lehkým opražením na kokosovém oleji a proslazením cukrem a medem.
Datle sušené bez jader obsahují hodně vitamínu C, sušené jsou zdrojem draslíku, který je důležitý pro udržení tekutin a pro rovnováhu elektrolytů v těle.
Sušené brusinky (klikva velkoplodá) jsou nejen velmi chutné, ale jsou známé a vyhledávané i pro své blahodárné účinky, kterými působí na celý organismus.
Fíky sušené baby. Fíkovník je pěstován pro své chutné plody, které se jí čerstvé, nebo sušené. Blahodárné účinky: Udržuje rovnováhu cukru v krvi, protirakovinné, antioxidační, detoxikační, prospívá srdci a trávení.
Rozinky sultánky 1000 g Rozinky (racemus) jsou sušené plody vinné révy. Vyrábí se z velmi sladkých hroznů.
Rozinky jumbo THOMPSON 1000 g - ekonomické balení rozinek vhodné do kašiček, vloček nebo i jen tak na zobání. Rozinky obsahují nejvíce železa, draslíku a rostlinné vlákniny.
Sušené brusinky (klikva velkoplodá) jsou nejen velmi chutné, ale jsou známé a vyhledávané i pro své blahodárné účinky, kterými působí na celý organismus.
Mango plátky filipínský styl jsou zdrojem vitamínu A, vitamínů skupiny B (B1, B2, B6), C, E, K, beta-karoten, aminokyseliny tryptofanu, vlákniny, dále obsahují některé minerály (draslík, hořčík, mangan, měď, zinek, fosfor, selen, železo a vápník).
Zázvor má protizánětlivé účinky, pomáhá udržovat imunitní systém v normálu, pomáhá udržovat normální funkce dýchacích cest a trávení.
Papaya plátky, důležitou složkou Papayi jsou antioxidanty zvané karotenoidy (hlavně lykopen), které tělo absorbuje lépe než z jiného ovoce a zeleniny.
Mango plátky natural jsou zdrojem vitamínu A, vitamínů skupiny B (B1, B2, B6), C, E, K, beta-karoten, aminokyseliny tryptofanu.